Veleprodaja

Montaža

Servis

Održavanje

Temp.Nadzor

 

Novaković sustavi

Dugogodišnje iskustvo u montaži, servisiranju i održavanju rashladnih komora. Ugradnja i servis sustava temperaturnog nadzora

Kontakt
Novaković sustavi nude Vam montažu, servis, i održavanje rashladnih komora te sustave temperaturnog nadzora.
Instalacija, servis i održavanje svih vrsta rashlanih komora. Sustavi temperaturnog nadzora. Veleprodaja opreme za rashladne komore
47+
47+
Modela komora
72
72
Panela
Komora
Komora
Hladno & Toplo
Salient
Novo
Novo
Temperaturni nadzor
7
7
Radnih dana
TelevisNet/Go je automatizirani sistem mjerenja koji unapređuje temperaturni nadzor, uvodi kontinuirani monitoring i zapis izmjerenih vrijednosti u bazu podataka. Veza između kontrolera i centralne jedinice može biti žična ili bežična.

Naše
Usluge

U našoj ponudi imamo vrhunske klima uređaje svjetski poznatih proizvođača:Mitsubishi eletric,Gree,Daikin,Fujitsu.Toshiba i dr.Nudimo usluge demontaže i odvoz starih klima uređaja na reciklažno dvorište,polaganje pred instalacije za multi i mono sustave,montažu novih klima uređaja te sve vrste servisa Vaših postoječih klima uređaja.Obratite nam se s povjerenjem.

Ugradnja - Održavanje - Servis

<a href="montaza">01.</a>

Ugradnja komora

Ugradnja komora počinje dogovorom i prihvaćanjem ponude za ugradnju iste ..
<a href="odrzavanje">02.</a>

Održavanje

Particles operate as customizable blocks that form the flesh of the frontend, from placeholders to self contained content and functions.
<a href="servis">03.</a>

Servis

The Layout manager provides drag-and-drop functionality with power to move, resize, and configure content in seconds.

Rashladne komore

Rashladne komore (pozitivan temperaturni režim rada) i komore za duboko zamrzavanje (negativan temperaturni režim rada) imaju različitu primjenu. 

 novakovic sustavi komora1

Novaković sustavi j.d.o.o. nudi vam rješenja za hlađenje komercijalnih rashladnih komora, regalnih rashladnih skladišta, rashladnih vitrina, pogona za preradu mesa i ribe te ostale oprema koja zahtjeva hlađenje ili kontroliranu atmosferu. Pri izradi rashladnih uređaja koristimo komponente i instalacijske materijale renomiranih proizvođača što završni proizvod čini energetski učinkovitim, kvalitetnim i pouzdanim.

Rashladne komore (pozitivan temperaturni režim rada) i komore za duboko zamrzavanje (negativan temperaturni režim rada) imaju različitu primjenu.

Najčešće se koriste za skladištenje i očuvanje kvalitete namirnica (meso i mesne prerađevine, mlijeko i mliječne prerađevine, riba, povrće, piće) i medicinskih medikamenata, ali primjenjuju se i na raznim drugim mjestima (npr. mrtvačnice, skladišta kemikalija i sl.).

Dimenzioniranje rashladnog sustava komore ovisi o unutarnjoj temperaturi, debljini panela, skladištenju proizvoda te dimenziji same komore.
Komore mogu biti izrađene sa pripadajućim izolacionim podom ili bez, što ovisi o unutarnjoj temperaturi i želji investitora. Mogućnost skladištenja proizvoda unutar komore kreće se u rasponu od +60 °C pa sve do – 40 °C.
Paneli komore ispunjeni su krutom dvokomponentnom poliuretanskom pjenom (PUR), gustoće 40-42 kg/m3.
Debljina izolacionog panela ovisi o željenoj unutarnjoj temperaturi komore i vanjskim uvjetima komore.
Površinski limovi panela različitih su tipova ovisno o skladištenju proizvoda i vanjskom okruženju (pocinčani prefarbani lim, nehrđajući inox lim, plastifikacija).
Svi materijali i komponente koji bi mogli doći u kontakt s hranom za ljude i životinje prikladni su za nenadani kontakt s hranom, tj. površine, materijali završne obrade i komponente su obrađeni sa netoksičnim materijalima u suglasnosti s Europskim Direktivama 82/711/CEE, 85/572/CEE, 90/128/CEE, 92/39/CEE i 97/48/CEE, koje su unificirane u Europskoj Direktivi 2002/72/CEE

Vrata na komorama mogu biti zaokretna ili klizna, dimenzija prema zahtjevu, sa bravom sa unutarnjim sigurnosnim uređajem za otvaranje bez obzira na ključ.

Vrata za komore u negativnom temperaturnom režimu isporučuju se sa ugrađenim grijačem u brtvi vrata.

Montiramo dva tipa rashladnih komora:
Rashladne komore - Tip 1:
- Izrađuju se od gotovih industrijskih panela koji se kroje na mjeru te se tako prostor može u potpunosti iskoristiti
- Paneli se međusobno spajaju sistemom pero-utor tako da između nema procijepa i ostvaruje se spoj koji odlično brtvi

Rashladne komore - Tip 2:
- Izrađuju se od panela proizvedenih u predefiniranim dimenzijama koji u sebi imaju ugrađene ekscentrične montažne bravice koje osiguravaju čvrst i nepropustan spoj cijelom duljinom
- Takva komora se može na lak način rastaviti, prebaciti na drugo mjesto, dograđivati, ili kratiti prema potrebi.

Posebna vrsta komora su ULO (ultra low oxigen – bez prisustva zraka) komore sa kontroliranom atmosferom, koje imaju zahtjevan način gradnje.

Zbog načina čuvanja voća ili povrća u takvim komorama, one moraju biti nepropusne (tlačno nepropusne) a vrata takvih komora isporučuju se plinotjesna, te se uskladištena roba čuva se u kontroliranoj atmosferi bez prisustva zraka
Komore sa kontroliranom atmosferom, ULO, predstavljaju najsuvremeniji način čuvanja voća i povrća. Skladištenjem proizvoda u ovim komorama osigurava se znatno duži period čuvanja, pri čemu kvalitet proizvoda ostaje nepromijenjen.

 

 

Šta kažu o nama

Rashladna komora koju su mi postavili radi odlično, sustav temperaturnog nadzora je savršen, u svakom momentu mogu izvući podatke o temperaturi za određeno vrijeme.

-Josip L.

Promjenjena su mi vrata od rashladne komore. Bilo mi je jako hitno i dečki su to napravili u subotu popodne.

-Zdravko M.
+385 98 1988 510

info@novakovic-sustavi.hr

Adresa

Kralja Tomislava 12
Kralja Tomislava 12
Kloštar Ivanić
Kloštar Ivanić, Hrvatska
HR-10310
HR-10310

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak
Ponedjeljak - Petak
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00