Veleprodaja

Montaža

Servis

Održavanje

Temp.Nadzor

 

Novaković sustavi

Dugogodišnje iskustvo u montaži, servisiranju i održavanju rashladnih komora. Ugradnja i servis sustava temperaturnog nadzora

Kontakt

Naše usluge

Šta možete očekivati od nas

Povijest Tvrtke Novaković sustavi j.d.o.o.

  • Kada smo započeli sa radom
  • Šta nudimo i koje su naše usluge ...

Nakon dugogodišnjeg rada i stjecanja iskustva i znanja u specijaliziranim firmama na području rashladne i klima tehnike i automatike, 2015.g. osnovana je tvrtka Novaković Sustavi te od tada svakim danom postižemo neprestani rast i razvoj u svim segmentima poslovanja.

  •    iskustvo u izvođenju rashladnih projekata svih vrsta
  •    izvođenje kompletnog rashladnog projekta
  •    realizacija "ključ u ruke" za sektor komercijalnih i industrijskih  rashladnih sistema i uređaja
  •    organizirani servis, održavanje i kontrola za i nakon garantnog roka
  •    visoki stupanj sigurnosti, praćenje rada svih rashladnih  uređaja pomoću sofisticiranog softveraRedovito pratimo svjetske trendove i slijedimo najmoderniju tehnologiju te metode rada. Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti proizvoda te uštedi energije.

Na izvedbi projekta koristimo najmodernije alate i tehnologiju te zajedno sa kvalitetnim kadrovima jamčimo izvrsnost izvedbe.

Surađujemo sa mnogim renomiranim europskim proizvođačima rashladne tehnike i opreme. Također  nudimo fleksibilnost prema zahtjevima svojih kupaca te smo u stanju izvršiti kako jednostavne kućanske popravke rashladnih uređaja tako i najsloženije rashladne i klimatizacijske projekte. 

Za sve informacije i pitanja u vezi montaže, servisa i održavanja rashladnih komora, opreme, automatike, sustava temperaturnih nadzora i sličnog, kontaktirajte nas bez ustručavanja i sa zadovoljstvom će mo Vam pomoći.

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12